Loading...

Εδραιώνοντας τη φήμη του Κολλεγίου στις ΗΠΑ

 

Εδραιώνοντας τη φήμη του Κολλεγίου στις ΗΠΑ

Τα ακαδημαϊκά επιτεύγματα, το Πρόγραμμα Υποτροφιών και η συνεργασία του Κολλεγίου με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος παρουσιάστηκαν στις ΗΠΑ σε δύο επιτυχημένες εκδηλώσεις με τη φροντίδα των Εφόρων Μαρία Μπεχράκη και Αργύρη Βασιλείου.

Στις 9 Νοεμβρίου η Έφορος Μαρία Μπεχράκη οργάνωσε στη Βοστόνη σε συνεργασία με το Κολλέγιο Ανατόλια, παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του οργανισμού. Την εκδήλωση παρακολούθησαν 120 άτομα, μεταξύ των οποίων έφοροι, απόφοιτοι, υποστηρικτές του Ιδρύματος και διακεκριμένα μέλη της ελληνοαμερικάνικης κοινότητας. Ομιλητές της βραδιάς ήταν ο Δρ Πάνος Βλάχος, Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια, ο Βασίλης Τσάμης, Chief Operating Officer / Co-Chief Investment Officer του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και ο Julian Jones, Senior Advisor του προγράμματος CTY του Johns Hopkins, με τους δύο τελευταίους να υπογραμμίζουν την εκπαιδευτική υπεροχή του Κολλεγίου Ανατόλια. Την ίδια βραδιά προβλήθηκε το καινούριο βίντεο του εκπαιδευτικού οργανισμού αποσπώντας πολύ θερμά σχόλια του κοινού.

Στις 13 Νοεμβρίου ακολούθησε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη για το Πρόγραμμα Υποτροφιών του Κολλεγίου με οικοδεσπότη τον Έφορο Αργύρη Βασιλείου. Περισσότερα από 80 άτομα παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον την παρουσίαση του Προγράμματος Υποτροφιών του σχολείου και τους ομιλητές κ. Τσάμη του Ιδρύματος Νιάρχος και δύο απόφοιτες του σχολείου. Η Νικολέτα Αλεξοπούλου (’13) φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia και η Παλμύρα Στεφανία Γεράκη (’02) που υπήρξε υπότροφος του Κολλεγίου και αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Yale, μίλησαν για το πώς το Κολλέγιο Ανατόλια συνετέλεσε στην κατάκτηση των στόχων τους.

 
 
 
 Ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Ανατόλια Δρ Πάνος Βλάχος με τις απόφοιτες του σχολείουη Νικολέτα Αλεξοπούλου (’13)και Στεφανία Γεράκη (’02) στην εκδήλωση της Νέας Υόρκης

Share